Wandeling in het Zoniënwoud bij Boitsfort

26
mrt

Wandeling in het Zoniënwoud bij Boitsfort

Inschrijving email
Balade en Forêt de Soignes à Boitsfort

Wandeling in het Zoniënwoud bij Boitsfort

Van 13 april 2024 - Boitsfort

388 388 personnes ont vu cet évènement.

Het bos is niet alleen een geweldige plek om te wandelen, het is ook een bron van gezondheid, zuurstof en biodiversiteit. Het draagt bij aan de watercyclus en klimaatregeling. Het is een bron van werkgelegenheid en biedt ons warm en edel materiaal. Het is ook een plek om nieuwe energie op te doen, een plek van rust en schoonheid, in overeenstemming met onze geschiedenis. Kom en geniet van al deze voordelen! 

Deze wandeling maakt deel uit van een fietstocht in het Zoniënwoud. Zie onze lente-, zomer- en herfstdata in onze agenda: https://kbbm.be/nl/opleidingen-en-activiteiten/ 

Wandeling voor het grote publiek: gezinnen, volwassenen van alle leeftijden, jongeren. Voor kinderen raden we een minimumleeftijd van 7 jaar aan. Onze hondenvrienden houden niet van onze uitleg. Laat ze alstublieft thuis. 

Inschrijf verplicht, plaatsen zijn beperkt. Gelieve 1 inschrijvingsformulier per deelnemer in te vullen

De Koninklijke Belgische Bosbouwmaatschappij (KBBM) is een non-profitorganisatie die zich inzet voor bossen en bosbouwers. Haar Bosvriendenprojecten zijn gericht op het grote publiek dat de bosomgeving wil leren kennen. De vrijwillige bosgidsen van de KBBM helpen je het bos te ontdekken als een bron van leven, in nauw contact met de mens. 

Praktische informatie en tarieven

ONTMOETINGSPLAATS
parking des enfants noyés (croisement de la Drève des Tumuli et de la Drève des Comtes), Drève des Tumuli 21, 1170 à Boitsfort

Organisatorische kosten:

GRATIS

Inschrijving

Message sur site après clôture et s’il reste des places : Les inscriptions sont clôturées. Vous pouvez vous inscrire par sms auprès du guide au 0497/68.55.47 jusqu’au 12 avril.
De inschrijving voor het evenement is nu gesloten.
 

Datum en tijd

13-04-2024 09:30 tot 12:00
 

Einddatum inschrijving

12-04-2024
 

Locatie

 

Soorten evenementen

 

Evenement categorie

Deel

Zin om te lezen?