Nieuw

15
apr

Duurzaam bosbeheer: KBBM prioritaire acties en aanbevelingen

Bosbouwers werken elke dag aan het beheer van bossen zodat ze kunnen worden doorgegeven aan toekomstige generaties, een uitdaging die nog ambitieuzer wordt door de klimaatverandering, die beslissingen extra moeilijk maakt.
In het licht van deze complexiteit onderneemt de KBBM, met meer dan 130 jaar ervaring, talrijke acties om zijn leden en de bosbouwsector in het algemeen te helpen bij een duurzaam en dynamisch beheer van hun bossen. Kom meer te weten over onze acties en aanbevelingen door het downloaden van de bestand gepubliceerd in onze Silva Belgica 2/2024.

Silva Belgica is ons tweemaandelijks magazine over bosbouw en bosbouwnieuws. U kunt twee extra artikelen downloaden om u een idee te geven van de inhoud.

Geïnteresseerd in deze artikels? Om de volledige Silva Belgica rechtstreeks in je mailbox te ontvangen, schrijf je in of, nog beter, word lid! Meer info.

Het beheert of werkt mee aan een aantal innovatieve projecten voor de toekomst van onze bossen. Ontdek ze op onze speciale pagina.