Nieuw

30
jan

Silva Belgica, uw bosbouwmagazine

Duik in het hart van het bos met Silva Belgica, uw tweemaandelijks magazine gewijd aan bosbouwnieuws in België. Ons eerste nummer van 2024 ligt binnenkort in de brievenbus van onze abonnees, dus mis de kans niet om erbij te zijn - schrijf u nu in!

Op onze pagina's vindt u een schat aan informatie over ontwikkelingen in de bosbouwwereld, met verschillende secties over de nieuwste bosbouwtechnieken en de huidige problemen die ons boslandschap vormgeven.

In overeenstemming met onze toewijding aan de multifunctionele bossen, onderzoeken onze artikelen en dossiers de technische, ecologische, sociale en economische dimensies van onze kostbare bosbronnen.

Om je een voorproefje te geven van wat je te wachten staat, bieden we je de kans om drie volledige artikelen gratis te downloaden.

Wacht niet langer en sluit je aan bij de Silva Belgica-gemeenschap! Lid worden of inschrijven