Nieuw

27
mrt

Silvaform 2024, het activiteitenprogramma van de KBBM voor 2024

Silvaform is onze voorgestelde activiteitenagenda voor 2024. De voorgestelde activiteiten zullen je in staat stellen om de uitdagingen van een veerkrachtig bos in het licht van gezondheids-, klimaat- en economische crises te begrijpen en om de (nieuwe) tools te leren kennen die je nodig hebt om je bos in deze richting te bewegen. De evenementen met data zijn bevestigd en kunnen al worden geblokkeerd in uw agenda's. De andere activiteiten staan nog niet vast, maar zijn een ruwe indicatie van wat we het hele jaar door zullen aanbieden. Andere activiteiten zullen worden toegevoegd naarmate de mogelijkheden zich voordoen. Om op de hoogte te blijven van de verschillende activiteiten die we dit jaar organiseren en om uitnodigingen hiervoor te ontvangen, nodigen we je uit om je bij ons te registreren op maandelijkse nieuwsbriefof raadpleeg regelmatig onze online agenda.

Volledig programma

Lijst van geplande activiteiten

Événements

Verdere details en nieuwe bosbouwactiviteiten zullen in de loop van het jaar aan het programma worden toegevoegd. We houden je op de hoogte van deze ontwikkelingen via onze nieuwsbrief Silva Mailof via het tijdschrift Silva Belgica. Meer gedetailleerde uitnodigingen worden je in de loop van het jaar toegestuurd via Silva Mail of per post.

KBBM wil graag de vele partners, eigenaren en managers bedanken die actief betrokken zijn bij het organiseren van deze activiteiten.

Sommige van deze activiteiten zijn betalend, andere gratis, afhankelijk van het subsidieprogramma waarvan ze afhankelijk zijn. Deze informatie wordt gespecificeerd in elke individuele uitnodiging.